Індикатори для торгівлі кавою

Торгівля кавою, так само, як і торгівля будь-якими сировинними товарами,
полягає в спекуляції на зміну попиту та пропозиції.
Для цього необхідно брати до уваги різні індикатори. Основні з них зазначені нижче.


  1. 1

    Обсяг імпорту та експорту є першим і вкрай важливим світовим індикатором.

  2. 2

    Потрібно враховувати особливі кліматичні умови, що впливають на країни-виробників. Великі катаклізми та природні катастрофи можуть привести до швидкого і різкого підвищення цін.

  3. 3

    Світове виробництво також дає можливість передбачити підвищення або зниження попиту та виробництва.

  4. 4

    І, нарешті, запаси являються індикатором, що дозволяє визначити на основі статистичних даних про споживання та очікування економістів, який обсяг кави необхідно виробляти.

Image